0708 102 550 info@eventsegling.se

S/Y Divina Aurora, Najad 440

Längd ca 13,3 m, bredd ca 4 m, djup 2,2 m, höjd över vatten ca 19,5 m

Vikt ca 15 ton, ca 1000 l vatten, ca 350 l diesel

Stor salong med pentry, mat- och navigationsplats

3 rymliga kabiner med våningskojer och en kabin med dubbelkoj.

2 toaletter med dusch

Utrustad med bl a 92 kvm segel, 140 kvm spinnaker, Volvo-Penta 92 hk motor, 12″  navigationsplotter, radar, VHF, autopilot, logg, vinddata, ankarspel i för och akter, bogpropeller, sprayhood, sittbrunnstält, värmare, laptop med mobilt bredband. Sjökläder och flytvästar finns till alla ombord.

 

Skeppare Håkan Stenhardt

S/Y Evita, Bavaria 46 cruiser

Evita är en Bavaria 46 Cruiser. Hon är en extremt bekväm och rymlig yacht med 4 dubbelhytter och speciellt designad för charter av J&J Yacht Design, en av de ledande yachtdesignerna i världen. Hon är tyskbyggd med mycket hög kvalitet. Bayern är den största båttillverkaren i världen.

Evita seglar som en dröm och är ganska snabb och superlätt att segla. Hon är utrustad med all modern elektronik och många lyxiga bekvämligheter så att du aldrig behöver tuffa till. Evita är välskött och uppgraderas ständigt. Du kommer att känna dig som hemma. Många gäster säger att de aldrig har sovit bättre.

S/Y Dolorosa, Bavaria 47

Bavaria 47-segelbåten är en fantastisk båt, byggd av Bavaria Yachts-varvet i Tyskland. Denna fastkölade segelbåt, riggad som en Sloop i spetsen är skapad av marinarkitekten J&J Design.

Fyra kabiner med åtta bäddar, två bäddar i salongen samt två badrum.